flip flops

Welkom bij Beachclub The Bing

Heerlijk uit eten of loungen op het strand van Hoek van Holland en… GRATIS parkeren.

The Bing is een botanische beachclub. Overdag geniet je bij ons van een sfeervolle ambiance aan het zeewater onder het genot van een heerlijke cocktail of een goed wijn en heerlijke hapjes en ’s avonds geniet je van een overheerlijk diner met uitzicht over het mooiste strand van Nederland!

De strandtent op Hoek van Holland

Uit eten op het strand. Sfeervolle botanische beachclub, een feestlocatie voor een strandfeest, bedrijfsfeest, of als top trouwlocatie en bruiloft!

Nieuwsgierig hoe strandpaviljoen The Bing in Hoek van Holland eruit ziet? Neem een 360graden foto-rondleiding van het terras en het paviljoen!

Het hele jaar door geopend, menu’s aangepast aan het seizoen. Dus meer dan alleen een restaurant om heerlijk te dineren met een geweldig uitzicht op het strand en de zee. In de zomer live cooking in onze buitenkeuken met onze barbecue en natuurlijk dagverse mosselen op het strand!

Wij zijn het hele jaar geopend. Ook voor feesten en partijen. Klik hier voor onze openingstijden.

 

Restaurant strand Hoek van Holland

Overdag genieten van de zee en het strand, ontspannen op het sfeervolle terras met een goede wijn en heerlijke hapjes. Gezellig uit eten of dineren op een bijzondere plek en genieten van mooie gerechten.

In de avond verandert restaurant The Bing in een theater aan zee met veel live muziek optredens en regelmatig cabaretvoorstellingen en stand-up comedy. In de zomer op elke zondag live muziek en live cooking barbecue! Hou dus vooral onze agenda in de gaten!

Ook buiten het zomerseizoen worden er leuke activiteiten georganiseerd en heeft een bezoek aan het strand, de Waterweg met haar indrukwekkende schepen en de duinen zijn charmes en aantrekkingskracht. De zee veelal heerlijk woest en zijn er zelfs zeehonden te spotten! Trouwens, wat is er fijner om na een frisse wandeling en het uitwaaien in een warm interieur bij te komen en te genieten van een geweldig uitzicht? De originele warme chocolademelk en huisgemaakte erwtensoep staat klaar! Of wat te denken van onze eigengemaakte taarten en apfelstrudel.

 

Kinderen

Bij The Bing kunt je met een gerust hart jouw kinderen meenemen. Terwijl jullie wachten op het eten hoeven de kinderen zich ook zeker niet te vervelen. In de winter kunnen de kinderen lekker kleuren aan tafel en in de zomer lekker springen op ons springkussen!

Alles is aanwezig om ook jouw baby te kunnen voorzien van wat hij nodig heeft zoals een verschoonplank in het damestoilet en een magnetron om babyhapjes op te warmen. Niet voor niets zijn wij door ‘Ouders van Nu’ aangemerkt als een zeer kindvriendelijk restaurant.

Naseizoen

Buiten het zomerseizoen is er van alles te beleven in Hoek van Holland. Neem eens een kijkje bij de Waterweg, geniet van indrukwekkende schepen, de duinen, zeehonden spotten en kom daarna opwarmen bij The Bing met een huisgemaakte erwtensoep of koffie met een heerlijk stuk taart.

Er is zowel binnen als buiten verwarming zodat je ook als het buiten koud is, jezelf heerlijk op kunt warmen met een prachtig uitzicht.

*Tijdens het naseizoen geldt er tevens een speciale kortingsactie op feesten en arrangementen, bekijk snel onze winterkortingen.

Arrangementen

The Bing is zelfs een officiële trouwlocatie!

Wij zijn het hele jaar geopend. Elk weekend verzorgen wij onze druk bezochte zondagbrunch en tijdens de feestdagen natuurlijk onze heerlijke Paasbrunch en Moederdagbrunch. Ook zijn wij beide kerstdagen geopend voor een luxe kerstbrunch en kerstdiner én kunt je het hele jaar genieten van onze mosselen.

Strandopening Hoek van Holland

Elk jaar HET evenement van Hoek van Holland, de strandopening! Meer dan 100.000 mensen komen naar de braderie en het festival terrein.

Bij Beachclub The Bing elk jaar 2 verschillende podia, verschillende barren en open barbecue.

Meer info over de strandopening Hoek van Holland

Lunch, brunch, high tea, diner & barbecue strand Hoek van Holland

 

Voor groepen, familie’s en bedrijven bieden wij diverse complete arrangementen voor de lunch, brunch en diner. Bekend zijn onze barbecue’s voor een ultiem strandgevoel! Natuurlijk is maatwerk voor feesten en partijen mogelijk: van feestavonden tot sportieve activiteiten, cocktail workshops, high tea’shigh wine‘s en speciale barbecue’s! Of iets te vieren, een verjaardag / jubileum of gewoon een borrel of receptie?

Valentijn, Pasen, Moederdag, Kerst strand Hoek van Holland

Kijk ook eens bij onze agenda voor de laatste nieuwtjes, voorstellingen en diner specials, zoals met valentijnsdag een heerlijk valentijnsdiner met live muziek. Ook op feestdagen, zoals met Pasen een gezellige paasbrunch en een high tea (1e en 2e Paasdag). Ook met Moederdag verzorgen wij een uitgebreide brunch / lunch. Buiten het zomerseizoen, zoals tijdens de kerstdagen staat Beachclub The Bing bekend om de gezellige sfeer tijdens de kerstbrunch en het kerstdiner op zowel 1e als 2e kerstdag.

Natuurlijk is de locatie ook geschikt voor een kerstborrel, kerstgala of nieuwjaarsborrel en nieuwjaarsfeest. Buiten het seizoen geldt een speciaal kortingsactie op feesten en arrangementen.

Contact strandpaviljoen Hoek van Holland

Bekijk hier onze contactgegevens, informatie over parkeren, honden uitlaat beleid op het strand en het actuele weer.

Neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina voor veel en de laatste foto’s, filmpjes, leuke acties & nieuwtjes.

Leuke kadotip, een kadobon voor high tea, zondagbrunch of diner! Klik hier voor onze cadeaubon!

Inschrijf formulier werknemers

hier

Trouwbrochure Trouwbrochure Reserveren Reserveren Feestaanvragen Feestaanvragen