Trouwlocatie Rotterdam Den Haag Hoek van Holland

trouwlocatie rotterdam den haag, trouwlocatie, trouwlocatie rotterdam, trouwlocatie den haag, trouwlocatie den haag en omstreken, trouwlocatie rotterdam en omstreken, bruiloften, trouwen aan zee, trouwen op het strand, huwelijk vieren, bruiloftsfeest, trouwbrochure, Hoek van Holland, feestlocatieJa, ik wil! .. Een mooie trouwlocatie.

Rotterdam en Den Haag weten het al: beachclub The Bing in Hoek van Holland is echt een unieke trouwlocatie! Of u nou op zoek bent naar een trouwlocatie voor het ja-woord in heel Hoek van Holland, regio Rotterdam of Den Haag ons strandpaviljoen The Bing is het juiste adres.

De mooiste plek voor uw huwelijksfeest, een plek om uw receptie te houden, voor bruiloften, borrels en andere feesten. De mogelijkheden zijn oneindig om bij ons de mooiste dag van uw leven tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Geen bruidspaar is hetzelfde, dus ook geen trouwfeest is hetzelfde. Van romantische bruiloft tot supermodern trouwfeest, niets is ons te gek!

trouwlocatie rotterdam den haag, trouwlocatie, trouwlocatie rotterdam, trouwlocatie den haag, trouwlocatie den haag en omstreken, trouwlocatie rotterdam en omstreken, bruiloften, trouwen aan zee, trouwen op het strand, huwelijk vieren, bruiloftsfeest, trouwbrochure, Hoek van Holland, feestlocatieBeachclub The Bing in Hoek van Holland ligt aan een van de mooiste stranden van Nederland en is als trouwlocatie goed bereikbaar vanuit grote steden als Rotterdam of Den Haag. Ons strandpaviljoen heeft een aangename gastvrije ambiance waar het goed vertoeven is, zeker door het waanzinnige panoramisch uitzicht op de Noordzee. Bij The Bing is trouwen een feest in een sfeervolle ambiance aan het zeewater. Uw bruiloft kan (deels) in de buitenlucht plaatsvinden, eventueel aangevuld met sfeerverhogende elementen als fakkels, vuurkorven en activiteiten op het strand.Wie nog niet bekend is met The Bing adviseren wij om op onze site een kijkje te nemen met de 360-graden fotorondleiding.

Wij zijn een officiële trouwlocatie

trouwlocatie rotterdam den haag, trouwlocatie, trouwlocatie rotterdam, trouwlocatie den haag, trouwlocatie den haag en omstreken, trouwlocatie rotterdam en omstreken, bruiloften, trouwen aan zee, trouwen op het strand, huwelijk vieren, bruiloftsfeest, trouwbrochure, Hoek van Holland, feestlocatieWij zijn erkend als officiële trouwlocatie voor het voltrekken van een huwelijk. Ideaal dus als u in Hoek van Holland of vanuit steden als Rotterdam of Den Haag een niet-alledaagse trouwlocatie wilt hebben, bij ons binnenshuis of op het strand. U heeft bij ons dus het voordeel dat u dus ook het ‘formele gedeelte’ van uw bruiloft bij The Bing kunt doen, en het hele feestgezelschap niet ook nog eens heen en weer hoeft te reizen van een aparte trouwlocatie naar de feestlocatie.

Wij hebben een eigen cateringafdeling in huis, die op uw bruiloft zorgt voor diners, bbq en kleine hapjes. The Bing is goed bereikbaar per auto en er zijn maar liefst 1.250 parkeerplekken op een loopafstand. Daarnaast kan er ook direct achter het strandpaviljoen geparkeerd worden. Ook bruiloftsgasten met kinderen zijn bij The Bing aan het goede adres; wij zijn door het tijdschrift Ouders Van Nu aangemerkt als ‘zeer kindvriendelijk’. Kinderen hebben het bij ons zowel binnen als buiten goed naar hun zin op ons grote klimrek en speelkussen.

Trouwbrochure aanvragen?

trouwlocatie rotterdam den haag, trouwlocatie, trouwlocatie rotterdam, trouwlocatie den haag, trouwlocatie den haag en omstreken, trouwlocatie rotterdam en omstreken, bruiloften, trouwen aan zee, trouwen op het strand, huwelijk vieren, bruiloftsfeest, trouwbrochure, Hoek van Holland, feestlocatieNog een kleine twijfel of u als aankomend bruidstel uit Rotterdam, Den Haag of Hoek van Holland The Bing als trouwlocatie neemt? Vraag dan geheel vrijblijvend onze speciale trouwbrochure aan. Bij uw trouwbrochure kunnen wij desgewenst een eerste en geheel vrijblijvende offerte bijvoegen. Geef dan vooraf alvast zaken door als een globaal tijdschema, het gastenaantal en eventuele wensen. Dit kunt u gemakkelijk doen via het contactformulier op de site. Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst een keer bij ons langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking onder het genot van een drankje, zodat u de sfeer kunt proeven en de locatie kan verkennen.

The Bing is een prachtige trouwlocatie waar vele stellen uit Hoek van Holland of de regio’s Rotterdam of Den Haag in het huwelijksbootje zijn gestapt! Bent u de volgende?

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden en arrangementen als trouwlocatie Rotterdam Den Haag?

Kortom, een complete trouwlocatie Rotterdam Den Haag!! Elk jaar maken we ons terras mooier en gaan we verder dan iedereen als trouwlocatie op Hoek van Holland, neem een kijkje bij onze foto’s.

Beachclub The Bing is het hele jaar open, dus ook geschikt voor een originele en vooral mooie winterbruiloft. We hebben daar een speciale actie voor:

Routebeschrijving Beachclub The Bing, trouwlocatie Rotterdam Den Haag

Parkeren is gratis bij Beachclub The Bing

trouwlocatie rotterdam den haag, trouwlocatie, trouwlocatie rotterdam, trouwlocatie den haag, trouwlocatie den haag en omstreken, trouwlocatie rotterdam en omstreken, bruiloften, trouwen aan zee, trouwen op het strand, huwelijk vieren, bruiloftsfeest, trouwbrochure, Hoek van Holland, feestlocatie

Trouwlocatie Rotterdam Den Haag en omstreken
Beachclub The Bing Hoek van Holland: Misset Terras top 100, nr 16 in top 100 Beste Horeca Nederland en nr. 6 Beste Strandpaviljoen Zuid Holland

Getipt als unieke feestlocatie en trouwlocatie Rotterdam Den Haag!

Beachclub The Bing, Zeekant 81 (1e links), 3151 HW Hoek van Holland

0174 38 40 48

info@thebing.nl