Contact

Beachclub The Bing
Zeekant 81 (1e strandpaviljoen links)
3151 HW Hoek van Holland
0174 38 40 48
info@thebing.nl

Indien geen gehoor via onze telefoon.. Bij drukte kunnen wij deze helaas niet opnemen. Wij zijn momenteel van donderdag t/m zondag geopend.

Online reserveren kan altijd, maar houdt rekening dat wij op een mooie zonnige dag niet de kans krijgen de reserveringen die op de dag zelf zijn gemaakt te bekijken. Wilt u online reserveren? Klik hier…

Parkeerfaciliteiten
Het strand van Hoek van Holland is goed bereikbaar en kent zeer veel parkeerplaatsen: 1.250 parkeerplaatsen op 50 meter loopafstand. Daarnaast kan er ook direct achter bij het strandpaviljoen geparkeerd worden. 

In de maanden april t/m september geldt op de parkeerterreinen, wanneer de slagbomen dicht zijn, een parkeertarief van € 6,00 per dag(deel). Bij wat minder weer kunnen de slagbomen open staan en kan er gratis geparkeerd worden. U kunt bij de link parkeren in Hoek van Holland bij ´Actueel´ zien of de slagbomen geopend zijn.

In de maanden oktober t/m maart staan de slagbomen open en kan er gratis geparkeerd worden. Dit met uitzondering van de vrijdag- en zaterdagnacht vanaf 22.00 uur. Op vrijdag- en zaterdagnacht geldt het gehele jaar door een parkeertarief van € 6,00 per nacht(deel).

Van het bovenstaande parkeerbeleid kan afgeweken worden, bijvoorbeeld in het geval van evenementen. De slagbomen zullen dan gesloten zijn en is er sprake van betaald parkeren. Kijk bij de link parkeren in Hoek van Holland bij ´Actueel´ wat de status is.

Betaling
Vermijd lange wachttijden bij vertrek. Betaal direct na het parkeren met pin, chip of creditcard bij de betaalautomaat. Alleen contant geld op zak: u kunt bij Beachclub The Bing een uitrijkaart kopen, voordat u naar uw auto teruggaat.

Actueel weer

Heerlijk genieten van de zon, lekker uitwaaien of kijken naar een woeste zee en storm? Kijk hieronder naar een actueel weeroverzicht: