Contact Beachclub The Bing Hoek van Holland

Contact Beachclub The Bing Hoek van Holland

Heeft u een vraag, wilt u reserveren of wilt u informatie voor het vieren van een bruiloft of een strandfeest?

Neem gerust contact op, wij zijn te bereiken op:

Zeekant 81 (1e strandpaviljoen links)
3151 HW Hoek van Holland
0174 38 40 48
info@thebing.nl
Online reserveren..

Indien geen gehoor via onze telefoon.. Dan is het waarschijnlijk erg druk en kunnen wij de telefoon helaas niet opnemen. Wij zijn momenteel dagelijks geopend en contact per mail altijd mogelijk. Echter, bij heel slecht weer kan het voorkomen dat wij eerder sluiten. In de winter zijn wij doordeweeks vaker gesloten, via de mail is contact altijd mogelijk!

Online reserveren kan altijd, maar houdt rekening dat wij op een mooie zonnige dag niet de kans krijgen de reserveringen die op de dag zelf zijn gemaakt te bekijken, bel dan gerust. Wilt u online reserveren? Klik hier…

Strandpaviljoen, Hoek van HollandParkeerfaciliteiten (bron gemeente Rotterdam)

Het strand van Hoek van Holland is goed bereikbaar en kent zeer veel parkeerplaatsen: 1.250 parkeerplaatsen op 50 meter loopafstand. Daarnaast kan er ook direct achter bij het strandpaviljoen geparkeerd worden. In principe geldt GRATIS PARKEREN! 

In de maanden april t/m september kunnen de slagbomen, bij een strandweercijfer 9 of hoger, gesloten zijn. Er geldt dan een parkeertarief van € 6,00 per dag(deel). Dit is alleen van toepassing zoals bij de echte top stranddagen.

U kunt bij de link parkeren in Hoek van Holland bij ´Actueel´ zien of de slagbomen geopend zijn. In de maanden oktober t/m maart staan de slagbomen open en kan er gratis geparkeerd worden.

Van het bovenstaande parkeerbeleid kan afgeweken worden, bijvoorbeeld in het geval van evenementen. De slagbomen zullen dan gesloten zijn en is er sprake van betaald parkeren. Kijk bij de link parkeren in Hoek van Holland bij ´Actueel´ wat de status is of neem contact met ons op.

Beste, strandtent, Hoek van HollandBetaling

Vermijd lange wachttijden bij vertrek. Betaal direct na het parkeren met pin, chip of creditcard bij de betaalautomaat en krijg alvast uw parkeerkaartje. Alleen contant geld op zak: u kunt overdags bij de krantenwinkel een uitrijkaart kopen, voordat u naar uw auto teruggaat.

Honden zijn bij Beachclub The Bing welkom

Uw hond is welkom bij Beachclub The Bing en honden zijn dus in ons restaurant toegestaan.

Het Honden-uitlaat-beleid strand is: van 1 mei tot 1 oktober zijn honden tussen 10:00 en 19:00 uur niet welkom op het strand zelf. Natuurlijk wel aangelijnd op het boulevardpad voor Beachclub The Bing. Daarnaast, uitzonderingsgebied is het strandgedeelte tussen het Verkeersbegeleidingscentrum Rivierkant (herkenbaar aan de gele radarmast) en de Waterweg. In het duinengebied geldt geen hondenverbod. Uw hond moet dan wél aangelijnd zijn. Van oktober tot en met april mogen honden wel het strand op. Meer info, neem gerust contact op.

Actueel weer

Heerlijk genieten van de zon, lekker uitwaaien of kijken naar een woeste zee en storm? Kijk hieronder naar een actueel weeroverzicht voor het weer in Hoek van Holland en in het Westland:

Beachclub The Bing op het strand van Hoek van Holland, elke zondag heerlijke lunch of brunch voor slechts € 9,75

Restaurant aan zee, feestlocatie voor geweldig strandfeest, bedrijfsuitje en toptrouwlocatie voor unieke bruiloft. Neem gerust contact op!