Contact

Contact Beachclub The Bing Hoek van HollandContact Beachclub The Bing Hoek van Holland

Zeekant 81 (1e strandpaviljoen links)
3151 HW Hoek van Holland
0174 38 40 48
info@thebing.nl
Online reserveren..

Indien geen gehoor via onze telefoon.. Bij drukte kunnen wij deze helaas niet opnemen. Wij zijn momenteel dagelijks geopend en contact per mail altijd mogelijk. Echter, bij heel slecht weer kan het voorkomen dat wij eerder sluiten.

Online reserveren kan altijd, maar houdt rekening dat wij op een mooie zonnige dag niet de kans krijgen de reserveringen die op de dag zelf zijn gemaakt te bekijken. Wilt u online reserveren? Klik hier…

Strandpaviljoen The Bing Hoek van HollandParkeerfaciliteiten (bron gemeente Rotterdam)

Het strand van Hoek van Holland is goed bereikbaar en kent zeer veel parkeerplaatsen: 1.250 parkeerplaatsen op 50 meter loopafstand. Daarnaast kan er ook direct achter bij het strandpaviljoen geparkeerd worden. In principe geldt GRATIS PARKEREN! 

In de maanden april t/m september kunnen de slagbomen, bij een strandweercijfer 9 of hoger, gesloten zijn. Er geldt dan een parkeertarief van € 6,00 per dag(deel). Dit is alleen van toepassing zoals bij de echte top stranddagen.

U kunt bij de link parkeren in Hoek van Holland bij ´Actueel´ zien of de slagbomen geopend zijn. In de maanden oktober t/m maart staan de slagbomen open en kan er gratis geparkeerd worden. Dit met uitzondering van de vrijdag- en zaterdagnacht vanaf 23.00 uur. Op vrijdag- en zaterdagnacht geldt het gehele jaar door een parkeertarief van € 6,00 per nacht(deel).

Van het bovenstaande parkeerbeleid kan afgeweken worden, bijvoorbeeld in het geval van evenementen. De slagbomen zullen dan gesloten zijn en is er sprake van betaald parkeren. Kijk bij de link parkeren in Hoek van Holland bij ´Actueel´ wat de status is.

Beste strandtent Hoek van HollandBetaling

Vermijd lange wachttijden bij vertrek. Betaal direct na het parkeren met pin, chip of creditcard bij de betaalautomaat. Alleen contant geld op zak: u kunt bij Beachclub The Bing een uitrijkaart kopen, voordat u naar uw auto teruggaat.

Honden zijn bij Beachclub The Bing welkom

Honden-uitlaat-beleid strand: van 1 mei tot 1 oktober zijn honden tussen 10:00 en 19:00 uur niet welkom op het strand. Uitzonderingsgebied is het strandgedeelte tussen het Verkeersbegeleidingscentrum Rivierkant (herkenbaar aan de gele radarmast) en de Waterweg. In het duinengebied geldt geen hondenverbod. Uw hond moet dan wél aangelijnd zijn. Van oktober tot en met april mogen honden wel het strand op.

Actueel weer

Heerlijk genieten van de zon, lekker uitwaaien of kijken naar een woeste zee en storm? Kijk hieronder naar een actueel weeroverzicht voor het weer in Hoek van Holland en in het Westland:

Beachclub The Bing op het strand van Hoek van Holland, elke zondag heerlijke lunch of brunch voor slechts € 9,75

Restaurant aan zee, feestlocatie voor geweldig strandfeest, bedrijfsuitje en toptrouwlocatie voor unieke bruiloft. Neem gerust contact op!